Mistero Boef Kapottesloef

Foto: GVA

Mistero Boef Kapottesloef

Print
Vol Pension brengt op zaterdag 20 juni een originele bewerking van het gekend Mistero Buffo. Dat staat garant voor een overweldigende avond muzikaalt theater.

“Ik word geboren, ik huil, ik schreeuw, ik dood, ik laat mij doden, ik maak liefde, ik zwoeg, ik lach, ik bid, ik geloof, ik geloof niet, ik krepeer, ik denk er over na en ik zing”.

Met Mistero Boef Kapottesloef blaast Vol Pension nieuw leven in de heerlijke liederen uit Mistero Buffo, bewerkt door Wannes Van de Velde.

Flink afgestoft en gekruid met nagelnieuwe arrangementen, speelt Vol Pension zich de ziel uit het lijf. Het gezelschap nodigt u graag uit op een ‘full option’ avond gekruid met theater en muziek.

Elke noot, elk akkoord, ieder woord, iedere zinspeling, alle speelscènes heeft het maandenlang geplaatst, aangepast, herschreven, tot een nieuw en schitterend anderhalf uur durend spektakel.

 

Praktisch

Mistero Boef Kapottesloef op zaterdag 20 juni om 20.30u in Het Vierde Oor, Boerenkrijglaan 51E in Olen. Tickets kosten 9 euro, 0475.43.57.64.

Tips om te Doen!