Thrillerontbijt met Rudy Soetewey

Foto: GVA

Thrillerontbijt met Rudy Soetewey

Print
Thrillerauteur Rudy Soetewey schuift op zaterdag 6 juni bij aan uw ontbijttafel om te vertellen over hoe hij al die spannende verhalen construeert. Gelieve u niet te verslikken in uw koffiekoek.

De Antwerpse auteur Rudy Soetewey heeft vooral toneelstukken op zijn actief staan, maar is toch het bekendst van zijn succesvolle thrillers. Voor zijn boek Getuigen kreeg hij in 2011 de Hercule Poirot Prijs, terwijl zijn werk 2017 in 2013 de Diamanten Kogel kreeg. Dat zijn de twee belangrijkste prijzen voor misdaadliteratuur die in Vlaanderen te winnen zijn.

Eerder dit jaar verscheen zijn nieuwste thriller Bewijs het maar. Rudy Soetewey komt over zijn werk en werkwijze vertellen tijdens een thrillerontbijt dat de stedelijke bibliotheek van Herentals op zaterdag 6 juni organiseert. Dat begint om 9u met het ontbijt, om 10u volgen de lezing en vraaggesprek.

 

Praktisch

Thrillerontbijt op zaterdag 6 juni vanaf 9u in de bibliotheek in de Gildenlaan in Herentals. Deelname kost 5 euro, vooraf inschrijven (014.85.97.50, herentals@bibliotheek.be) verplicht gezien het beperkte aantal van 25 plaatsen.

Tips om te Doen!