De Repetoire wint prijs voor beste brasserie

Joris Wils en Margo Pot van De Repertoire ontvingen de Cuisson d'Or voor de beste brasserie. Foto: Magda Bremeesch

De Repetoire wint prijs voor beste brasserie

Print
Herentals - Chef Joris Wils en zijn echtgenote Margo Pot van De Repertoire in Herentals namen in Leuven de Cuisson d’Or voor beste brasserie in ontvangst. Deze horecawedstrijd beloont de totale beleving.

Met de uitreiking van de Cuisson d’Or hebben creatieve horeca-ondernemers in ons land er een nieuwe prijs bij. De wedstrijd beloont niet de uitbaters niet alleen voor wat ze op het bord serveren, maar naar de totale beleving die ze klanten aanbieden. Dat gaat van het onthaal over de kaart en aankleding tot de samenwerking tussen de keuken en de zaal.

Nadat de Herentalse horecazaak De Repertoire eerder al enkele Horeca-Awards op zak had mogen steken, keerden chef Joris Wils en zijn eega Margo maandagavond met de Cuisson d’Or voor beste brasserie vanuit Leuven naar de Kempen terug.

“Dat is toch telkens weer een hele opsteker. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je personeel. Af en toe moet je tegen de medewerkers eens uit je sloffen schieten, maar als je dan een dergelijke beloning krijgt, weet iedereen meteen dat het dit waard is”, lacht Joris Wils.

 

***** Lees woensdag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Kempen ******

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio