© Hans Otten

© Hans Otten

© Hans Otten

© Hans Otten

© Hans Otten

1 / 5

Marktleider in motorhomes opent nieuwe toonzaal

Om boven het nieuwe bruggencomplex van de fly-over in Geel zichtbaar te blijven, bouwde marktleider in motorhomes Dicar een toonzaal waar hij ook op het dak 75 voertuigen kwijt kan. Ook de rest breidde uit.

Hans Otten

De specialist in motorhomes Dicar verhuisde al in 2002 van Kasterlee naar de site naast de E313-afrit Geel-West. Betrok de zaak er al die jaren een eerder anonieme bedrijfshal, dan is die door de uitbreiding omgetoverd tot een ware blikvanger naast de snelweg.

“We moesten wel, want met de bouw van de fly-over kwam de rotonde voor onze deur plots vier meter hoger te liggen. Om onze zichtbaarheid te bewaren, zijn we zelf in de hoogte mee gegaan”, zegt zaakvoerder Dirk Van Eyck.

Het resultaat is een toonzaal in de vorm van een 180 meter lange schans, zodat Dicar niet alleen op de benedenverdieping 75 motorhomes kan stallen, maar nog eens zoveel bovenop het dak. Wie vanuit Limburg over de E313 rijdt, ziet de witte woonvoertuigen al van ver staan blinken.

De officiële opening van het vernieuwde Dicar vindt vanavond donderdag plaats. Voor het publiek houdt de firma een ontdekkingstiendaagse van zaterdag 28 februari tot en met zondag 8 maart.

Lees donderdag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio