© Hans Otten

Schrijf u tijdig in voor waterpret

Elk nieuw jaar begint voor velen met het voornemen om meer te sporten. Zij kunnen zich de volgende dagen inschrijven voor allerlei lessen- en activiteitenreeksen in het Herentalse zwembad.

Herentals start op maandag 23 februari de wekelijkse zwemlessen voor baby’s, peuters, kleuters, kinderen en volwassenen. Een zwemreeks bestaat uit tien lessen. Kinderen en volwassenen kunnen in groep of per twee deelnemen. Nieuwe deelnemers uit Herentals kunnen zich hier inschrijven vanaf woensdag 7 januari.

Daarnaast geeft de stad hen de kans gratis kennis te maken met vier uiteenlopende watersportactiviteiten. Op woensdag 7 januari staan er van 19.30u tot 20.20u aquajogging en van 20.30u tot 21.20u met aquafitness op het programma. Op donderdag 8 januari gaat het van 19.30u tot 20.20u om een les aquasculp en van 20.30u tot 21.20u om een les dynamische relaxatie. Hier vindt u meer informatie.

Wie niet goed weet hoe hij aan zwemmen moet beginnen, kan zich inschrijven voor de nieuwe reeks Start tot Swim in het Netepark. Tien weken lang krijgen ze begeleiding, technische tips en advies van ervaren lesgevers. De nieuwe lessenreeks start op dinsdag 24 februari met sessies op dinsdag van 21u tot 22u en op zaterdag van 9u tot 10u. Deelnemen kost 100 euro. Inschrijven kan hier vanaf maandag 12 januari.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio