© Beerschot Wilrijk

Jeugdproduct van Manchester City maakt overstap naar Beerschot Wilrijk

Naast de Estse spits Rauno Sappinen trok KFCO Beerschot Wilrijk op de valreep ook nog de 20-jarige Ghanese middenvelder Tanor Collins aan.

Hugo Fret

"Net als Sappinen beschouwen we ook Tanor Collins (4 januari 1998) vooral als een wissel op de toekomst," aldus coach Marc Brys. "Beiden kregen een contract van vijf maanden, tot aan het einde van het seizoen, met een optie voor een bijkomend jaar. Die optie zullen we graag lichten als ze bevestigen wat wij in hen zien."

Collins genoot zijn opleiding bij de Right to Dream Academy. In 2015 werd hij aangetrokken door Manchester City waar hij bij de jeugd zijn verdere opleiding genoot. Zijn meest recente club was het Deense FC Nordsjaelland, waaraan hij werd uitgeleend. Hier werkte hij zich op van de U17 tot in het eerste elftal. Hij maakte ook deel uit van de U17 internationals van Ghana. Zowel Rauno Sappinen als Tanor Collins trainden gisteren reeds voor het eerst mee met de A-kern.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws