Richard Mbombo speelgerechtigd en geen spierscheur voor Erwin Hoffer

Foto: Goyvaerts

Richard Mbombo speelgerechtigd en geen spierscheur voor Erwin Hoffer

Print
Goed nieuws voor KFCO Beerschot Wilrijk dat dinsdagavond terugkeerde van de winterstage in Turkije. De blessure van Erwin Hoffer valt na verder onderzoek mee en de Congolese spits Richard Mbombo is eindelijk speelgerechtigd.

Erwin Hoffer die zich tijdens de winterstage blesseerde, mag opgelucht ademen. Nader onderzoek wees uit dat hij geen spierscheur heeft opgelopen, maar enkel een lichte verrekking aan de heupstrekker. De Oostenrijkse spits kreeg zelfs het licht op groen om morgen opnieuw aan te pikken bij de groepstrainingen, al zal de evolutie van zijn verrekking van nabij opgevolgd worden. De kans bestaat zelfs dat Hoffer zaterdag gewoon weer bij de selectie zit voor de uitwedstrijd tegen Lierse.
Ook goed nieuws voor Richard Mbombo. Hij werd eindelijk door de KBVB officieel en definitief aan de spelerslijst van KFCO Beerschot Wilrijk toegevoegd. De internationale transferkaart werd door de Congolese voetbalfederatie FECOFA overgemaakt, zodat zijn transfer nu officieel rond is. Dat betekent concreet dat de 21-jarige Congolese aanvaller, die sinds de voorbereiding enkel maar mocht trainen en geen officiële matchen mocht spelen, eindelijk speelgerechtigd is en in aanmerking komt voor een selectie voor de competitiewedstrijd van zaterdag op Lierse. (hf)

MEER VOETBALNIEUWS