Ralf Pasmans vervangt David Bombeke als kinesist

Print
Ralf Pasmans vervangt David Bombeke als kinesist

David Bombeke Foto: rr

Sinds deze week hebben KFCO Beerschot Wilrijk en kinesistenpraktijk David Bombeke de samenwerking verbroken. De kinesistenpraktijk van Ralf Pasmans is de opvolger.

De gewezen kantine van KFCO Wilrijk, grenzend aan de oefenterreinen van KFCO Beerschot Wilrijk, werd de voorbije zomer voor een deel omgevormd tot een fitnessruimte met toestellen uit de prakktijd van kinesist David Bombeke.

Tot ieders verbazing werden die toestellen de voorbije dagen weggehaald en werd de overeenkomst tussen David Bombeke en Beerschot Wilrijk verbroken.

"Omdat onze technische staf zich terecht vragen stelde over de langdurige revalidatietijd van enkele speles zoals Tom Pietermaat en Jaques Zoua, consulteerden we een andere kinesist voor een tweede opinie," legt voorzitter Eric Roef uit. "Dat schoot blijkbaar in het verkeerde keelgat bij David Bombeke, die daarop besliste onze samenwerking stop te zetten. Ondertussen hebben we een nieuw akkoord gemaakt met de praktijk van Ralf Pasmans die bereid was om meteen de nodige kinesisten te leveren. Wij zijn nu van plan om ons zelf de nodige fitnesstoestellen aan te schaffen. In afwachting hiervan kan de groep opnieuw terecht in het fitnesscentrum hier enkele straten verder, zoals dat in het verleden ook steeds het geval was," aldus de voorzitter. (hf) 

MEER VOETBALNIEUWS