FCO Beerschot Wilrijk vertrekt van 3 tot 10 januari op winterstage naar Antalya

Om zich optimaal voor te bereiden op een nog zware terugronde, vertrekt FCO Beerschot Wirlijk dinsdagnacht om 02.00u naar het Turkse Antalya. Hier worden de tenten gedurende een week opgeslagen voor een winterstage. Dinsdagavond 10 januari worden technische staf en spelers terug thuis verwacht.

Hugo Fret

Maandag verzamelden coach Marc Brys en zijn technische staf hun spelerskern voor de eerste trainingen van 2017. Er werd voor-en nademiddag getraind op de eigen oefenvelden in Wilrijk. Youssef Boulaouali die volop werkt aan zijn revalidatie na de operatie aan de afgescheurde kruisband, ontbrak uiteraard. Hij is ook de enige kernspeler die niet mee op stage gaat. Maadag bleven ook Marlon Pereira, Hernan Losada en Fessou Placca nog afwezig , maar dat trio wordt wel dinsdagnacht wel verwacht om mee af te reizen.

"We moeten ons nu wapenen voor een zware terugronde," legt Marc Brys uit. "Enkele zaken van tijdens de heenronde moeten we opfrissen, maar we moeten ook nieuwigheden in onze manier van spelen trachten in te slijpen. Gedurende een week 24 uur op 24 met elkaar samen zijn, is hierbij enorm belangrijk. Onze doelstelling, deelname aan de play offs en trachten over te gaan naar 1B, blijft dezelfde. De uitdaging voor onze tegenstanders om punten te pakken tegen FCO Beerschot Wilrijk, zal nog groter zijn. Naast de voetbalkwaliteiten van ieder individu binnen onze kern is het collectief kunnen en willen vechten voor een resultaat ons sterkste wapen. (HF)

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws