© WAS

KFCO Beerschot Wilrijk op laatste stagedag in Estepona

Zondag was het alweer de laatste dag van een meer dan geslaagde stage. Ook voor deze laatste dag was de zon weer van de partij.

Hugo Fret

Na het ontbijt stond er nog een training op het programma, maar niet op het gewone trainingscomplex. Voor deze laatste keer werd uitgeweken naar de oefenvelden van Marbella. Daar waren ook Dynamo Kiev en Victoria Keulen aan het trainen.

Na de opwarming liet coach Urbain Spaenhoven zijn kern een onderling wedstrijdje spelen van tweemaal een half uur. Dat werd gewonnen door de zwarte ploeg met 4-1, dankzij twee doelpunten van Dyron Daal, Fockaert en Ventôse. Voor de eerredder van het andere team zorgde El Toro, Bjorn Ruytinx.

Eens terug in het hotel was het tijd om de valiezen te pakken en de kamers te verlaten tegen half twee. Na nog een laatste middagmaal werd om half drie met de bus vertrokken richting luchthaven. Voor de meesten mocht de stage nog even langer geduurd hebben. Toch keerde de hele groep met een meer dan tevreden gevoel richting België, na een op alle gebieden geslaagde winterstage.

MEER OVER K. Beerschot V.A.