© Beerschot Wilrijk

Stagedag 3

Stagedagboek Beerschot Wilrijk: taartje voor jarige Vinnie Verhoeven

De Beerschot Wilrijkkern en de aanwezige supporters konden alweer voor de derde dag op rij genieten van een warm en aangenaam Spaans zonnetje.

Tijdens de voormiddag werd er alweer een erg pittige en langdurige training afgewerkt. Anthony Portier pikte aan bij de groep, zodat enkel Vinnie Verhoeven verder individueel aan zijn revalidatie bleef werken. Na antonio Muñoz-Herrera (donderdag) en Laurent Heesterbeek (cel organisatie, vrijdag) was het zaterdag de beurt aan Vinnie Verhoeven om zijn verjaardag te vieren. Hij werd 29 jaar. Ook hij werd bedolven onder verjaardagsgezangen en de nodige wensen door en van de ploegmakkers. Aan tafel mocht Vinnie een mini-taartje met twee kaarsjes uitblazen, aangeboden door ploegmakker Antonio.

Omdat er zo goed gewerkt werd en voor de jarige Vinnie werd de training van de namiddag geschrapt en konden de spelers genieten van een vrije middag. Rond het zwembad heerste dan ook een geweldige sfeer en werden door de spelers supportersliederen aangeheven. Je waande je bij momenten in een sfeervol Olympisch Stadion.

Vrijdagavond brachten de ouders van Antonio Muñoz-Herrera een bezoek aan hun zoon en heel de kern. De familie is afkomstig van Murcia en moest toch een afstand van een 450 km overbruggen. Ook de ouders van Yoeri Sprengers kwamen langs op training.

Meer voetbalnieuws