Beerschot Wilrijk wint vlot oefenpartij tegen Hoboken

Dyron Daal scoorde een penalty. Foto: smb

Hoboken - FCO Beerschot Wilrijk 0-5

Beerschot Wilrijk wint vlot oefenpartij tegen Hoboken

Print
Vlotte winst voor Beerschot Wilrijk op het veld van Hoboken. Vooral tijdens de tweede helft liet Beerschot Wilrijk kansen liggen op een hogere score.

Coach Urbain Spaenhoven gaf in de eerste oefenwedstrijd van 2016 iedere fitte speler van zijn kern spelgelegenheid. Zo kwamen dus Vinnie Verhoeven, Jef Snyders en Anthony Portier, allen revaliderend na een operatie, niet in actie. Verder bleven Hernan Losada en Antonio Muñoz- Herrera nog afwezig, vermits beiden pas zondag terugkeren van hun korte wintervakantie in respectievelijk Argentinië en Spanje.

Kenny Thompson, opnieuw klaar voor het grote werk, opende de score met een schot vanop afstand dat licht afweek. Dyron Daal verdubbelde de voorsprong vanop de stip en in het zicht van de rust schoot Ratko Vansimpsen de 0-3 op het bord op aangeven van Davy De Smedt. Ook de jongeren Rik Smets, Nick Van Kort en Dominique Ernst kregen speelminuten. Na een foutje in de verdediging verscheen Kienore alleen voor Franck Nkela, maar hij mikte de eerredder op de paal.

Na de pauze drukte Beerschot Wilrijk de tweedeprovincialer constant op de eigen helft met vlotte combinaties en tal van kansen, waarvan enkel Dries Ventôse er twee kon van benutten.

Doelpunten: 20' Thompson 0-1, 25' Daal (strafschop) 0-2, 42' Vansimpsen 0-3, 58' Ventôse (strafschop) 0-4, 78' Vantôse 0-5.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio