Wedstrijd Hamoir - FCO Beerschot Wilrijk afgelast

Foto: WAS

Wedstrijd Hamoir - FCO Beerschot Wilrijk afgelast

Print
De wedstrijd Hamoir - FCO Beerschot Wilrijk voorzien voor zondag 22 november 2015 met aftrap om 14.30u werd op bevel van de burgemeester van Hamoir, als enige match in derde klasse B, afgelast.

Zaterdag even na de middag kreeg voorzitter Eric Roef van Beerschot Wilrijk een berichtje vanuit Hamoir met de melding dat de wedstrijd in Hamoir, gepland voor zondag, werd afgelast. De spelers waren reeds op de club voor een laatste training. Het plan was om na die training reeds te vertrekken richting Hamoir, om daar in de buurt in een hotel de nacht door te brengen. Zo kon een lange busrit voor de wedstrijd op zondag vermeden worden. De teleurstelling bij iedereen binnen de club was om verschillende redenen bijzonder groot. Voor alle nodige annuleringen kon gelukkig gerekend worden op het nodige begrip bij de betrokken bus - en hoteluitbaters, zodat de club hierdoor geen extra geld verloor.


Omdat er niet genoeg politie ter beschikking was om de veiligheid van de supporters voor, tijdens en de match te garanderen, kwamen de burgemeester en de commissaris van Hamoir tot deze, vrij late, beslissing. Het is nu bang afwachten wat de kalendercommissie van de voetbalbond beslist in verband met een nieuwe datum om deze wedstrijd te spelen.
 

Meer voetbalnieuws