Shirts voor geblesseerde Antonio Muñoz-Herrera

De geblesseerde Herrera samen met Losada. Foto: GMAX

Shirts voor geblesseerde Antonio Muñoz-Herrera

Print
Zaterdagavond voor de wedstrijd tegen Sint-Lenaarts verraste de spelers van FCO Beerschot-Wilrijk hun geblesseerde ploegmakker Antonio Muñoz -Herrera.

Vorige week in de wedstrijd tegen Leopoldsburg werd de Spaanse spits van FCO Beerschot-Wilrijk al na minder dan één minuut spelen met een gescheurde voorste kruisband afgevoerd. Dat kost de onfortuinlijke Spanjaard, die toch reeds goed was voor 15 doelpunten, een inactiviteit van zes maanden. Bovendien mist hij door die blessure de finale van de competitie met de topper van over 14 dagen in een uitverkocht Olympisch Stadion tegen Esperanza Pelt en mogelijk enkele weken later de kampioensschapswedstrijd waarin de titel mag gevierd worden.

Om hun ploegmakker een hart onder de riem te steken, verraste zijn teamgenoten de aanwezige Antonio, door met de volledige ploeg op te lopen met dezelfde shirts waarop vooraan te lezen stond: "Vancos Antonio (Komaan Antonio)" en met achteraan allemaal zijn nummer 10. De Spanjaard was zichtbaar ontroerd door die onverwachte actie van zijn ploegmakkers.

HF 

MEER VOETBALNIEUWS