Geen schoonheidsprijs, maar FCO Beerschot-Wilrijk wint verdiend

Foto: GMAX

Geen schoonheidsprijs, maar FCO Beerschot-Wilrijk wint verdiend

Print
Na een weinig aantrekkelijke wedstrijd pakte FCO Beerschot-Wilrijk op basis van balbezit en kansen verdiend de drie punten. Na het gelijkspel van Pelt loopt Beerschot-Wilrijk uit tot zeven punten.

Na een vrij rommelige eerste helft mochten de gasten toch met een 0-1 voorsprong gaan rusten. Het balbezit was voor FCO Beerschot-Wilrijk, maar verder dan enkele halve kansen voor Ventôse, Schaessens en Snoeys kwam men niet. Het doelpunt kwam dan ook tot stand dankzij de medewerking van doelman Sam Vermeylen. Hij talmde te lang na een terugspeelbal, waardoor de snelle Dries Ventôse hem te vlug af was en de bal gemakkelijk in doel kon leggen.
Ook na de rust bleef het spelpeil van een bedenkelijk niveau. Thuisploeg vocht wel voor elke meter, wat uitmondde in vele duels, overal op het terrein. Zo lang de voorsprong van Beerschot-Wilrijk beperkt bleef tot 0-1, bleef St.-Lenaarts in zijn kansen geloven en het ook spannend. Een schot van Lansu miste de juiste richting en een retro van Robin Baert vloog nipt naast het doel.
Het waren invallers Dyron Daal als aangever en Kevin Baert als afwerker die de wedstrijd in een beslissende plooi legden. Een doelpunt van Daal werd nog afgekeurd. 

Doelpunten: 32' Ventôse 0-1, 78' K. Baert 0-2. 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio