© Karel Hemerijckx

Pokeravond en Comedy Night voor fans Beerschot-Wilrijk

Terwijl op het sportieve vlak de beslissende weken in aantocht zijn voor FCO Beerschot-Wilrijk organiseren de supportersclubs extra activiteiten. Een overzicht.

Hugo Fret

- Op vrijdag 27 februari om 20.00u vindt een quiz plaats, georganiseerd door supportersclub De Mannekes, in de A-kantine van FCO Beerschot-Wilrijk aan het Universiteitsplein te Wilrijk. 26 ploegen schreven in, elk met maximum 6 quizzers.

- Supportersclub BarTGV organiseert op 3 april, om 20.00u een Comedy Night in het Themacafé van het Olympisch Stadion met Nigel Williams en Manu Moreau. Inkom: 10 euro.

- De supporters nemen dit jaar de organisatie van de fandag zelf in handen en daarvoor is een extra centje uiteraard welkom. Daarom wordt door de supporters van Beerschot-Wilrijk een Pokerdag ingericht op 19 april, om 14.00u, die plaats vindt aan Boomse Steenweg 440 in Wilrijk. Er is plaats voorzien voor 150 deelnemers en er wordt een sterke delegatie van de spelers verwacht. Inschrijven kan via marc.janssen13@telenet.be. Je hoeft enkel je volledige naam door te geven en je nicknaam voor de registratie. De inzet bedraagt 20,00 euro.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws