CD&V neemt beleid schepen Debondt (TIM) op de korrel

Opvallend: nadat eerder op de avond Stef Breugelmans (CD&V) het groenbeleid van de stad op de korrel had genomen, had Annemie Der Kinderen (CD&V) moeite met de meerkosten bij werken die de stad had laten uitvoeren.

Heeft de CD&V een probleem met het beleid van coalitiepartner TIM en meer bepaald met het werk van schepen van Facility Management Luc Debondt (TIM)? Feit is dat de raadsleden van CD&V openlijk kritiek spuiden op het beleid van deze schepenen. Eerst nam Stef Breugelmans zijn groenbeleid op de korrel. Daarna vroeg Annemie Der Kinderen om strenger toe te zien op de kostprijs van werkzaamheden, zodat meerwerken en hogere kosten kunnen worden vermeden.

Dat een coalitiepartner openlijk kritiek spuit in de gemeenteraad, is ongebruikelijk. Dat is ook oude rot Paul Meeus (Vlaams Belang) niet ontgaan. "Ik ben van mijn melk", reageerde hij. Meeus wilde weten of de hele meerderheid achter de tussenkomsten van de CD&V-raadsleden staat. Gemeenteraadsvoorzitter Luc Hermans, ook CD&V, bevestigde dat, al leek dat niet van harte.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio