De Werft ontvangt vermaard London Quartet

Foto: Jonathan Knowles

De Werft ontvangt vermaard London Quartet

Print
De Werft ontvangt vrijdagavond 27 februari The London Quartet. Met ‘Best of British - and now for something completely different’ brengt dat vermaarde Britse a capella-kwartet in het Geelse cultuurcentrum “Britse humor en muziek van de bovenste plank”.

Het Engeland van de dubbeldekkerbussen, het lauwe bier, The Beatles en James Bond maar ook van David Beckham en Posh, Monty Python, Elton John, Take That en Andrew Lloyd Webber. Dat alles en nog veel meer verwerkt The London Quartet in de nieuwe show ‘Best of British - And now for something completely different’, die vrijdag 27 februari om 20.15u in het Geelse cultuurcentrum de Werft te zien is.

Voor wie niet met The London Quartet vertrouwd is; dit wereldvermaard viertal - “Drie knappe kerels en een vrouw met talent” - tilt de zogenaamde 'vocal harmony' naar een hoger niveau. Sopraan Sarah-Ann Cromwell, bariton Michael Steffan en tenoren Mark Fleming en Steven Brooks rijmen op onnavolgbare wijze Britse humor en muziek van vroeger en nu.

Onder anderen Fred Brouwers, notoir liefhebber en kenner van klassieke muziek, heeft zich al vol lof over het gezelschap uitgelaten. “Een perfecte mix van vocale kwaliteiten, humor die er nooit over gaat, van polyfonie tot popsongs, prachtig gearrangeerd. Hier moet iedereen voor vallen”, prijst hij de shows, die invloeden uit vroege polyfonie, jazz en eigentijdse muziek bevatten.

Met Geel heeft het gezelschap een bijzondere band. In een ver verleden speelde het combo onder de naam Cantabile meerdere uitverkochte shows in de Werft.http://www.dewerft.be

Tips om te Doen!