Open Vld organiseert derde editie Comedy Café

Foto: Gil Plaquet

Open Vld organiseert derde editie Comedy Café

Print
Mechelen - Open Vld Mechelen organiseert in februari, maart en mei drie Comedy Cafés. De avonden worden een mix van gevestigde humorkunstenaars en aanstormende talenten. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Comedy Café begint aan haar derde editie. “We organiseren dit jaar drie Comedy Cafés op drie verschillende woensdagen en drie verschillende locaties”, vertelt Marnix Van Esbroeck (47), voorzitter van de werkgroep evenementen van Open Vld Mechelen. Tijdens deze avonden kunnen de mensen voor €7 om 20u terecht in een van de Mechelse horecazaken Boesjkammeree, Barramundo en Expression. 

Ontspannen avond

“Op 22 februari, 29 maart en 3 mei, staan er vier comedy stand-up artiesten op ons podium. Onze eerste comedy avond vullen we bijvoorbeeld met twee ‘Foute Vrienden’, Christophe Stienlet en Jeron Dewulf geflankeerd door Gerben Thys en Mechelaar Kevin Van Den Eynde”, zegt Van Esbroeck.

"Deze avonden worden georganiseerd voor elke Mechelaar, ongeacht hun leeftijd of herkomst, om ze samen te brengen met een ontspannen avondje uit. Het brengt humor dichterbij tussen Mechelaars en doorbreekt de werkweek om Mechelaars een gezellige midweekse ontspannen avond te bezorgen ten voordele van het goede doel”, vertelt Van Esbroeck.

 

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio