© Guy Delforge

© Guy Delforge

© Guy Delforge

© Guy Delforge

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Wil je weten waar de Kerstman slaapt?

De Kerstman logeert de komende dagen in een fraai huis tegenover het postkantoor in de Boomstraat. De handelaars en het gemeentebestuur sloegen de handen in elkaar om de Kerstman een mooi verblijf te bieden.

Guy Delforge

Het is de tweede keer dat een leegstaand pand in de Boomstraat een tijdje wordt ingepalmd om de winkelstraat van Bornem een extra feestelijk sfeertje te geven. De voormalige Carrefour werd bij gelegenheid van Halloween een griezelhuis en nu doet het leegstaande pand van Quadrus, op de hoek van de Boomstraat en het Dokter De Putterplein, dienst als tijdelijk verblijf voor de Kerstman.

Ferre Van Steen (5) en zijn zusje Jesse (3) waren zaterdag bij de eerste kinderen die op bezoek konden bij de Kerstman. Zij vonden het heel fijn dat de Kerstman een tijdje in Bornem komt wonen.

Het Huis van de Kerstman is open op woensdagen 14 en 21 december van 14 tot 17 u, zaterdag 17 december van 11 tot 12 en van 13 tot 18 u en zondag 18 december van 14 tot 18 u. Er staat aan het huis ook brievenbus waar iedereen een briefje voor de Kerstman kan achterlaten.

Lees het hele verhaal maandag in Gazet van Antwerpen – editie Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio