Wie wordt het clubhart van Bornem?

Print

Ivette Peeters Foto: Korfbal Bornem

Bornem - Gazet van Antwerpen gaat ook dit najaar op zoek naar het Grootste Clubhart. Wie zet zich het hardst in voor zijn of haar sportclub? Met nog veel meer prijzen dan vorig jaar, en in elke gemeente een lokale winnaar, loont het zeker de moeite om te stemmen. Ook bijkomende clubharten nomineren is nog mogelijk. Daarvoor kregen de clubs een unieke code.

In Bornem zijn er al enkele nominaties voor de titel. Johan De Wachter van Tai Jitsu Kwai Bornem is een van hen.  Hij wordt door zijn aanbrengers omschreven als een correcte kerel die regelmatig met nieuwe technieken komt aandraven. De Korfbal Bornem nomineerde secretaris Ivette Peeters. "Ivette is als secretaris de steun van alle Seniors en Jeugdleden die met vragen zitten", zeggen ze bij de cluib. "Ze maakt alle spelerslijsten klaar, ze schrijft alle ploegen in voor de veld- en zaalcompetitie en maakt ook alle afspraken met de gemeente rond beschikbaarheid van zalen en veld. Verder staat ze bij elke training en thuiswedstrijd achter de toog om ons te voorzien van de nodige drank. Ook alle tenues van de ploegen worden door haar gewassen en terug in de sportzakken per ploeg gesorteerd."

 

Vanaf nu kan je dus stemmen op je favoriete Clubhart. Sportclubs kunnen hun nominaties ook nog uitbrengen. Ze kregen daarvoor een unieke code.  Alle informatie en stemformulier op www.gva.be/clubhart.