Wie wordt het clubhart van Sint-Amands?

Print

Frans Van den Houte Foto: Savanti

Sint-Amands - Gazet van Antwerpen gaat ook dit najaar op zoek naar het Grootste Clubhart. Wie zet zich het hardst in voor zijn of haar sportclub? Met nog veel meer prijzen dan vorig jaar, en in elke gemeente een lokale winnaar, loont het zeker de moeite om te stemmen. Ook bijkomende clubharten nomineren is nog mogelijk. Daarvoor kregen de clubs een unieke code.

 In Sint-Amands zijn er al enkele nominaties voor de titel. Tennisclub Savanti schuift Frans Van den Houte naar voor. "Hij organiseerde de allereerste '24 uur van Savanti', hét grootste evenement in de clubgeschiedenis. Dag én nacht werd er aan één stuk door getennist, gefeest, en gegeten", klinkt het. "Frans zet zich in zowel voor de jeugd als de volwassenen en dit steeds met een enorme gedrevenheid en enthousiasme. Kortom, Frans is echt een fantastische sportman, B-trainer en vriend van iedereen op onze club. Met deze erkenning willen we hem graag bedanken voor alles wat hij voor de club geeft! Een superman, topkerel!"

Okra Trefpunt Lippelo nomineert sportverantwoordelijke Clement Verbruggen met deze woorden: " Clement is de drijvende kracht achter al onze sportactiviteiten. Iedere week is hij paraat om ons lokaal en petanquebanen in orde te zetten. Hij begeleid en organiseert onze fietsuitstappen. Tracht steeds mensen te motiveren om deel te nemen aan onze sportactiviteiten. Doet meer dan hij fysiek aankan. Hij is een duivel doet al. Bij meningsverschillen is hij de eerste om te bemiddelen en alles tot een goed einde te brengen. Wij kunnen altijd op hem rekenen en is onmisbaar in onze vereniging."

 

Vanaf nu kan je dus stemmen op je favoriete Clubhart. Sportclubs kunnen hun nominaties ook nog uitbrengen. Ze kregen daarvoor een unieke code.  Alle informatie en stemformulier op www.gva.be/clubhart.