© Guy Delforge

Feestbier Cuvée Verhaeren is even uitverkocht

Wie wil genieten van de Cuvée Verhaeren zal nog even geduld moeten hebben. Het feestbier dat werd gebrouwen naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het overlijden van dichter Emile Verhaeren is uitverkocht.

Guy Delforge

De Cuvée Verhaeren werd in de ambachtelijke brouwerij Den Triest in Kapelle-op-den-Bos gebrouwen naar een recept van Frederik Jurriens uit Sint-Amands. Bij de voorstelling van het unieke bier was gepland zo'n 360 flessen te late brouwen.

"Door het grote succes van de Cuvée Verhaeren waren onze eerst 360 flessen in vier weken uitverkocht", zegt Liesbeth De Keersmaecker van de gemeente Sint-Amands. "Het gaat om een ambachtelijk gebrouwen bier, dus kunnen we het brouwen ook niet versnellen. De volgende lading laat nu nog even op zich wachten. Tegen het weekend van Pinksteren is de Cuvée Verhaeren terug te koop."

De Cuvée Verhaeren kan je vanaf het pinksterweekend weer kopen in toeristisch infopunt Het Veerhuis aan de Kaai in Sint-Amands en Het Landhuis aan de Boomstraat 1 in Bornem. Een fles van 0,75 liter kost 6 euro.

Aangeboden door onze partners
Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio