Fotoshoot met 'Meter' Loes Van den Heuvel

De organisatoren van de wereldrecordpoging. Foto: evb

Fotoshoot met 'Meter' Loes Van den Heuvel

Print
Bonheiden - Eigenaar en van fitnesszaak Green Alive in Bonheiden, François Van Velthoven, nam tijdens de nieuwjaarsdrink van de gelegenheid gebruik om het project ‘De 48 uur van Swa en Olie’ voor te stellen. Ook meter Loes Van den Heuvel zakte af.

Van Velthoven en zijn fietsbuddy Olivier Stroobant uit Sint-Katelijne-Waver fietsen immers tussen 30 mei en 1 juni in één ruk van de Mont-Ventoux naar Bonheiden, goed voor 1.100 km, een wereldrecord. De opbrengst van de helse opdracht gaat naar het centrum voor volwassenen met een beperking Het Balanske uit Sint-Joris-Winge.

Meter Loes Van den Heuvel

Meter van de actie is actrice Loes Van den Heuvel die haar FC De Kampioenen-hondje Nero meebracht en haar meterschap verduidelijkte: “Ik ben erg onder de indruk van deze actie. Als meter breng ik de fietstocht waar ik kan onder de aandacht.” Olivier en François bereiden zich inmiddels goed voor. Binnenkort volgt een trainingstocht van 400 km die vooral ’s nachts wordt gereden: “Deze forse training is een eerste test”, zegt Guido Hendrickx die in zijn kamper het duo zal volgen van start tot finish.

Fotoshoot

Naast partners zakte ook een delegatie van Het Balanske af naar Bonheiden. De zaak organiseerde een fotoshoot met Loes Van den Heuvel waar zowel klanten als andere geïnteresseerden gretig gebruik van maakten. “Mijn hoed af voor Loes”, zegt Van Velthoven. “Ze was onmiddellijk bereid zich samen in te zetten voor dit goede doel dat me nauw aan het hart ligt.”

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio