© Erik Vandewalle

© Erik Vandewalle

© Erik Vandewalle

1 / 3

120 bouwvakkers ATF hebben grip op veiligheid

De laatste werkdag voor de vakantie krijgen de 120 bouwvakkers van ATF altijd een speciale ‘werk’dag voorgeschoteld. Deze keer rond het thema “Ik heb grip op veiligheid”.

Erik Vandewalle

“Het is inderdaad een traditie bij ATF dat we elke laatste werkdag voor de zomer- en kerstvakantie een grote happening doen. Geen pretparksfeer, maar wel plezier, actie en theorie rond een centraal thema dat voor ATF, zijn medewerkers en ook de gezinnen van onze mensen belangrijk is. Nu is dat verkeersveiligheid.”, legt zaakvoerder Mieke Frijters uit.

“We proberen altijd een evenwicht te vinden tussen theoretische en praktische workshops.”, aldus Koen Van Caesbroeck van ATF. Maar theorie moet je oefenen en daar is gelegenheid toe. Veilig en schadevrij manoeuvreren, kan je leren. Maar het wordt toch moeilijker wanneer je als chauffeur ook nog eens een ‘dronkenbril’ op je neus krijgt.

Te hard remmen of een bruuske beweging zorgt letterlijk voor een koude douche. Daarom dragen de inzittenden een regenpak, zelfs bij dit weer.

We zoeken nog vakmensen. Motiveren doen we zelf, want daar hebben we veel ervaring in”, geeft Mieke Frijters nog vlug mee. Info : www.atf.be

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio