Verkiezingen 2018 - Berendrecht-Zandvliet-Lillo

N-VA maakt verkiezingslijst bekend

Foto: rr

N-VA maakt verkiezingslijst bekend

Print
Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Lijsttrekker en huidig districtsvoorzitter Carl Geeraerts trekt qua leeftijd met een erg opvallende ploeg naar de verkiezingen.

Laura Adriaenssens is met haar achttien en haar tweede plek op de lijst de meest in het oog springende naam.  Zij is echter niet de enige jongere die zijn eerste politieke passen in de politiek zet. Dat doet ook de 18-jarige Kurt Geeraerts. De oudste kandidaat op de polderlijst is de 76-jarige Bertha Dierckx (niet op de foto), die al jarenlang actief is in het district.

De huidige fractie in de districtsraad staat opnieuw op de lijst. Schepen Rudi Sempels staat op plek drie en raadsleden Marc Maes op vijf, Raf Crijnen op zeven, Gert Van Herck op dertien en Willem Van Alsenoy op plaats veertien.  Lijstduwer is oud-districtsschepen en Antwerps raadslid Danielle Meirsman. Op de lijst staan elf kandidaten uit Berendrecht en vier uit Zandvliet.

“Een district om graag in te wonen” is de slogan die de polderburger moet overtuigen. Het referentiepunt voor de toekomst blijft de Structuurschets Berendrecht-Zandvliet. Samen met burgers, verenigingen en bestuur werd hierin de toekomst van onze dorpen vastgelegd”, aldus Rudi Sempels.

Info : https://berendrecht-zandvliet-lillo.n-va.be/

Carl Geeraerts (56)
Laura Adriaenssens (18)
Rudi Sempels (48)
Pascale De Langhe (50)
Marc Maes (63)
Sheila Van de Puttelaar (54)
Raf Crijnen (38)
Anne Kopp (66)
Guido Van Loock (54)
Carina Stark (52)
Knud Geeraerts (18)
Bertha Dierckx (76)
Gert Van Herck (38)
Willem Van Alsenoy (68)
Danielle Meirsman (61)

 

 

Verkiezingsnieuws