© rr

Aertssen breidt uit in Verrebroek en zoekt honderd nieuwe medewerkers

Familiebedrijf Aertssen Group zet haar uitbreiding verder en bouwt op Linkeroever een nieuw Logistiek centrum van 13ha. De groep blijft in een sneltempo groeien en zoekt 100 nieuwe medewerkers.

Erik Vandewalle

De nieuwe logistieke infrastructuur biedt de mogelijkheid om machines klantspecifiek af te werken en te assembleren. Er komt ruimte voor grote magazijnen, buitenopslag, werkateliers en nieuwe kantoorruimte. Een grote troef van de locatie is de nabijheid van de haven die verschepingen toelaat overal ter wereld. Deze nieuwe strategische locatie vlakbij de container- en roro-terminals wordt de toekomstige uitvalsbasis voor de transport & logistieke afdeling van de groep.

“We zijn op zoek naar 100 gemotiveerde medewerkers en hebben diverse vacatures voor machinisten, ingenierus, techniekers, chauffeurs, IT’ers, administratief personeel en kandidaten die naar het buitenland willen”, zegt CEO Greg Aertssen. Om nieuw personeel aan te trekken, organiseert de groep op 16 juni een jobdag op de hoofdzetel in Stabroek.

Al meer dan 60 jaar is de groep Aertssen actief in bouw en infrastructuurwerken, hijswerken, transport en logistieke dienstverlening. Vandaag spitst de groep zich ook toe op projectontwikkeling en groene energie. Aertssen is actief in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten en realiseert een omzet van ongeveer 230 miljoen euro.