© EVB
Gault&Millau beloont Silo's met extra punt en koksmuts
Gault&Millau, het Franse bedrijf dat in diverse landen gastronomiegidsen uitbrengt, kent een extra punt toe aan Silo's in Boortmeerbeek. De zaakvoerders van de brasserie hebben een verleden in de Mechelse horeca.
Erik Van Eycken
De brasserie op de Leuvensesteenweg 350 stijgt van 13 naar 14 op 20. Silo's krijgt bovendien een extra 'koksmuts', wat het totaal brengt op twee. De zaak wordt gerund door Danny Vanderschueren die culinaire geschiedenis schreef in Mechelen met Folliez (ster), en Danny De Landtsheer, de drijvende kracht achter Taverne Square in Mechelen en Traiteur Daniel's in Schiplaken.
Het historische pand waar Silo's zich in bevindt is de vroegere mouterij van Boortmeerbeek.
Meer info: www.silos.be
Hoofdpunten
“Zij hebben een grote cel met twee tv’s, wij slapen op de grond”: Antwerpse gedetineerden kijken met gemengde gevoelens naar ‘Recht Naar De Gevangenis’
Cabaretier Theo Maassen zet 3-jarige uit show in Antwerpen: “Sorry, dit kan niet”
Marges tot 1.700 euro op energiecontracten, bij de concurrentie maar zo’n 150 euro: “Luminus wilde zich verrijken in plaats van klanten te helpen”
Yorick (48) heeft nog weken te leven en maakt laatste culinaire roadtrip van ster na ster: “We zaten allemaal te huilen aan tafel”