Bart De Wever treedt aan als poesjenel

Print
Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Kris Dockx en zijn theatergezelschap maakten een 3D-masker van Bart De Wever. Hij speelt binnenkort mee in een politiek poppentheater naar aanleiding van de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen.

“We geven de poppen van Poppentheater Van Campen een nieuw leven en maken politiek theater naar aanleiding van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Politici kunnen hierin dus niet ontbreken. Bart De Wever is al bereid gevonden om mee te spelen en dus krijgt een van onze poppen het De Wevermasker opgezet”, zegt Kris Dockx van het Kruitmagazijn. 

“Het is niet de bedoeling om woorden in de mond van de politici te leggen. Daar zorgen ze zelf voor, want we vertrekken met hun eigen quotes. Bekende poesjenellen als De Neus en De Schele geven daar commentaar op en nodigen de andere politieke poesjenellen uit hetzelfde te doen”, aldus nog Dockx.

Het gezelschap nodigt alvast alle Antwerpse politieke kopstukken uit om mee te spelen in het eerste politieke poppentheater van de metropool.

Info: www.kruitmagazijn.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio