© evdw

Wafels als blijk van waardering

Het personeel in rusthuizen kampt overal met een zware en toenemend taaklast en daarbovenop zorgt de griep voor veel zieken. Toch lijdt de inzet voor de bewoners hier niet onder. Daarom werd het personeel van WZC Aalm. Cuypers gisteren getrakteerd op warme wafels.

Erik Vandewalle

“Toen de verantwoordelijken van de administratie en verzorging mij voorstelden om voor het verzorgend personeel wafels te bakken, ging ik onmiddellijk akkoord. Zij verdienen dat”, benadrukt directeur Jos Grootaers. Samen met hoofdverpleger Bruno Van der Velden en verantwoordelijke van de administratie Maddy Soetewey zette de directeur ook zijn koksmuts op en ging mee aan de slag om meer dan tweehonderd Brusselse wafels te bakken.

In totaal bakte het trio meer dan tweehonderd Brusselse wafels.

Verpleegsters Muriel Van der Linden en Inge Steiger waren verrast en ook verheugd over het initiatief. “Het is de eerste keer in de 28 jaar dat ik hier werk dat een directeur voor ons wafels bakt”, zegt Inge Steiger. Haar collega Muriel Van der Linden knikt bevestigend. “Dat wordt door iedereen gewaardeerd. Trouwens deze wafels smaken lekkerder dan in veel tavernen”, geeft Muriel nog mee.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio