© evdw

© evdw

1 / 2

Beste Junioronderneming verkoopt spaarpinquïns

De zesdejaars boekhouden-informatica van het Gemeentelijk Instituut Brasschaat (GIB) mogen zich de beste junioronderneming noemen. Zaterdag wonnen ze die titel van 33 andere miniondernemingen, die in winkelcentrum Promenade hun waren verkochten.

Erik Vandewalle

Het winkelcentrum Promenade kreeg er zaterdag 34 tijdelijke verkooppunten bij

De prijs van Beste Vlajo Junioronderneming ging dit jaar naar de minionderneming van het GIB. De leerlingen noemden hun minionderneming “Monemals”. Laura Van Herck, Maria Terechtechenko en Ciaran Vinken ontvingen de hoogste onderscheiding uit handen van gedeputeerde Provincie Antwerpen Ludwig Caluwé.

“De naam is een samentrekking van ‘money’ en ‘animals’ en omdat het goed bekte hebben we die naam behouden”, zegt Lauro Van Herck.

De prijs voor de beste verkoopstand ging naar ‘DigiTool’ van het Mater Salvatoris Kapellen. De prijs voor beste verkooptechnieken was dan weer voor de leerlingen van ‘Combine’ van het Koninklijk Atheneum Hoboken. Minionderneming ‘Be Cabled’ van het VTI Zandhoven ging naar huis met de studentenprijs.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio