Kirsten Cools kneedt ‘Scramble’ tot semi-professioneel kwintet

Foto: rr

Kirsten Cools kneedt ‘Scramble’ tot semi-professioneel kwintet

Print
Stabroek / Kapellen - Scramble is de naam van een zanggroep bestaande uit vijf vrouwen die de passie voor het zingen delen. Actrice en regisseur Kirsten Cools haalt het beste uit elk van hen, zodat ze vrijdag 27 januari kunnen uitpakken met een semi-professionele show in de Kapel van de Heuvels.

Christel Vandelannoote, Naomi Naenen, Sabine De Vos-Cox, Sylvie Bruyninckx en Ria Adriaenssens hebben een gemeenschappelijk verleden in een Kapels koor.  Maar de dames wilden meer. “Toen ik hoorde dat Kirsten Cools (42) verhuisde naar Hoevenen, gaf ik mezelf een muzikaal cadeautje onder de vorm van privézanglessen bij Kirsten”, zegt Ria Adriaenssens (63).

Kirsten Cools is niet alleen zangcoach, maar ook actrice, danseres en regisseur. Alhoewel ze gestalte gaf aan Marijke Leemans in de Vlaamse soap Familie en ook verschillende gastrollen vertolkte in onder meer Spoed, Zone Stad en Samson en Gert, voelt ze zich in de eerste plaats theatervrouw. Vooral musicals zijn haar.

Vrijdag 27 januari brengt Scramble de voorstelling ‘Vrouwelijk’. Het wordt een tweedelige collectie songs van toen en nu op maat van de vijf zangeressen. Ook de bindteksten zijn van de hand van het vrouwelijke kwintet.

Tickets in voorverkoop kosten 14 euro, aan de kassa 17 euro. ‘Vrouwelijk’ begint om 20u20, deuren om 19u45. Info : www.kasattenhoven.be – Kapel van de Heuvels, Waterstraat 30.

Lees het volledige artikel dinsdag in Gazet van Antwerpen, editie Noord.

 

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio