Gemeente koopt magazijn op Picolosite

Foto: evdw

Gemeente koopt magazijn op Picolosite

Print
Stabroek - Het gemeentebestuur heeft een unit gekocht op de Picolosite aan de Conservenweg, dat is de achterliggende KMO-zone van het Picoloproject.

"Het is voor de gemeente een uitgelezen kans om midden in het centrum te kunnen beschikken over een eigen gemeentemagazijn. De voltallige gemeenteraad schaarde zich eerder dit jaar achter dit collegevoorstel.  Dankzij dat magazijn hebben we heel wat materiaal voor de diensten ter beschikking in Stabroek zelf. Ook materiaal voor evenementen kan daar een onderdak vinden”, aldus burgemeester Rik Frans (N-VA).

“Het extra gemeentemagazijn dient ook voor het stockeren van in beslag genomen goederen. Wanneer later de gemeente eigenaar wordt van de parking en de wegen op de Picolosite is het handig om daar ter plaatse het materiaal te hebben om alles te kunnen onderhouden. Zo moeten onze mensen niet altijd vertrekken vanuit het gemeentemagazijn aan de Krekelberg in Hoevenen”, vult Rik Frans nog aan. Aan deze aankoop hangt een prijskaartje van 375.236 euro. De notariële akte wordt eerstdaags verleden. 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio