Mechelen houdt je opnieuw warm tijdens feestdagen

Ook dit jaar kan je via de Mechelenbon voor 12.000 euro aankoopwaarde winnen. Foto: EVB

Mechelen houdt je opnieuw warm tijdens feestdagen

Print
Mechelen - Voor het tweede jaar op rij organiseren de stad Mechelen en de vzw mmMechelen Feest de vernieuwde aanpak van de eindejaarsperiode, opnieuw onder de noemer Mechelen Houdt Je Warm. Naast optredens van circus Ronaldo, de kerstmarkt en gezellig toeven in de Winterbar Mirage kan je extra veel aankoopbons winnen.

Van 11 december tot en met 8 januari dompelt de organisatie je in een warme en gezellige kerst- en nieuwsfeer. Net zoals vorig jaar is het eindejaarsprogramma gevarieerd en goed gevuld. Nieuw is de Joe Kerstparade die op 23 december door de binnenstad trekt langs de IJzerenleen. Negentien feestwagens en een interactieve liveband zorgen voor een uniek kerstspektakel.

“Antwerpen verleden jaar was maar om te oefenen”, lacht mmMechelen Feest voorzitter Kristof Calvo (Groen). Toch wordt het voorlopig althans bij deze ene keer gehouden aangezien de radiozender elk jaar een andere Vlaamse stad aansnijdt. Wie nog tickets wil bemachtigen voor de voorstellingen van Circus Ronaldo tussen 16 en 28 december op de Grote Markt moet zich reppen. 

Lees dit weekend het hele verhaal in Gazet van Antwerpen, editie Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio