Antwerpenaar (33) gooit leven om na burn-out : “Hypnose helpt tegen stress”

d Foto: evdw

Antwerpenaar (33) gooit leven om na burn-out : “Hypnose helpt tegen stress”

Print
Kapellen - Bram Franken kreeg te maken met een burn-out. Bestaande hulpkanalen waren onvoldoende om hem te helpen, hij vond wel hulp bij hypnose. Nu is hij zelf therapeut in ‘One with love’.

Van opleiding is Bram Franken (33) grafisch ontwerper. Maar jobs in die sector brachten hem niet wat hij verwachtte. Hij kreeg te maken met burn-out. Hij gooide zijn leven helemaal om en herschoolde zich tot therapeut. Enkele maanden geleden begon hij in de Hoevensebaan een eigen therapiecentrum.

 Mensen die kampen met angsten, stress of fobieën kunnen via hypnose  van hun probleem vanaf geraken.  Helpt hypnose bij iedereen?  “Neen! Wanneer iemand niet wil gehypnotiseerd worden lukt het niet."

“Iedereen weet dat slaapmiddelen en antidepressiva ook nare gevolgen hebben en geen oplossingen zijn op lange termijn.  Slaapproblemen bijvoorbeeld zijn heel dikwijls het gevolg van stress, en piekeren.Met één sessie kan hypnose deze slaapproblemen oplossen door het wegnemen  van blokkades”, aldus nog Bram.  Naast hypnosetherapie biedt hij ook begeleiding aan in genezings- en veranderingsprocessen.

Info : www.onewithlove.be

Lees het volledige artikel dinsdag in Gazet van Antwerpen - editie Noord

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio