Nadia De Ley (47) maakt derde deel van boekenreeks Lijstjes des Levens

Nadia De Ley met het nieuwe boekje. Foto: EVB

Nadia De Ley (47) maakt derde deel van boekenreeks Lijstjes des Levens

Print
Mechelen - De Mechelse Nadia De Ley brengt het derde deel van haar reeks Lijstjes des Levens uit. Het handige boekje moet nuttige informatie snel tot bij de mensen brengen. De meest uiteenlopende thema’s zoals educatie, politieke termen, planten en taal komen erin voor. “Googelen is soms erg omslachtig,” zegt Nadia.

Nadia De Ley bundelde voor de derde keer honderden volgekrabbelde pappiertjes tot boekje, de derde in de reeks Lijstjes des Levens. Ze wil eenvoud aan basisinformatie allerhande. Het boekje (maar ook de twee eerder verschenen delen) bestaan uit samenraapsels van soms heel uiteenlopende informatie.

“Alle dingen die in eerste instantie moeilijk blijken, worden op een eenvoudige manier uitgelegd aan de hand van lijstjes.”

De thema’s zijn erg uiteenlopend, gaande van huishoudtips tot relaties, van brandveiligheid tot het leren van Franse vervoegingen. “Vaak wordt informatie zo ingewikkeld gebracht. Ik tracht alles eenvoudig neer te pennen zodat iedereen het begrijpt. Googelen is soms zo omslachtig en ik zoek uniformiteit in informatie, simpel en duidelijk."

Lees woendag het hele verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio