Feest met Günther Neefs en Lissa Lewis

Foto: rr

Feest met Günther Neefs en Lissa Lewis

Print
Berendrecht-Zandvliet-Lillo - Günther Neefs en Lissa Lewis verzorgen dinsdag 20 september een seniorenfeest in de Evenementenhal.

De feestnamiddag van dinsdag 20 september wordt om 14u swingend op gang getrokken door Lissa Lewis. Deze jonge zangeres debuteerde enkele jaren geleden in de Vlaame muziekwereld en maakte meteen indruk met haar natuurlijke stem en frisse verschijning. Inmiddels heeft zij haar muzikale strepen verdient en is een graag geziene gaste op tal van festivals.

Daarna zet Günther Neefs het feest verder met prachtige ballades en herkenbare klassiekers. Kenners noemen de stem van Günther doorleefd. Met reden: op weg naar de top zong Günther in muffe repetitielokalen en schreeuwde tegen te luid afgestemde gitaren. Dat leidt in elk geval naar een stem met flink wat ervaring. Deze middag brengt hij u in vervoering in de evenementenhal. Info : Evenementenhal ’t Noorden, Armenstraatje, Zandvliet. Tickets van 5 euro, met inbegrip van twee consumpties enkel in voorverkoop via www.vrijetijdscentrumdeschelde.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio