Dorpsdag brengt weer duizenden op de been

Foto: evdw

Dorpsdag brengt weer duizenden op de been

Print
Stabroek - Stay Events organiseert zondag 25 september weer de jaarlijkse dorpsdag in Stabroek. De dorpsdag is ondertussen een vaste waarde geworden.

Het is allang geen ‘jaarmarkt’ meer, maar eerder een gezellige bijeenkomst tussen sport- en cultuurverenigingen, hulpdiensten, gemeentelijke diensten, scholen, alsook handelaars en mensen uit eigen dorp die alles tot één gezellige dag laten samenvloeien.

De mensen van Stay Events, die ondertussen al vele jaren de markt laten groeien, zorgen ook deze editie weer voor een zeer gevarieerd aanbod aan amusement en een gezellige sfeer. Om 10u start de Dorpsdag onder begeleiding van ’T Jazzke. Middenstanders en rommelmarkters prijzen vanaf dan tot 17u hun goederen aan. Enkele ambachtlui demonstreren oude beroepen als lederbewerking, klompen, stoelen en matten maken.

Om diverse locaties in de Dorpsstraat en het Hoogeind geven verenigingen demo’s. Hondenschool Loebas doet dat om 11u en 13u. Om 15 zetten ze detectiehonden aan het werk. Koren Canteclaer brengen zowel in de voor- als namiddag modieuze liedjes. In de Dorpsstraat kunt u om 14u bij de Mudsrushers genieten van het live optereden  van Pink Cadillac. Vanaf 19u sluit Vic Smetley and the bastards de dorpsdag af.

Info en gedetailleerd programma : www.stayevents.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio