Vijftienhonderd inschrijvingen verwacht voor 17de editie motortreffen

De medewerkers van het zeventiende treffen in het domein Sluyts in Rijmenam. Foto: EVB

Vijftienhonderd inschrijvingen verwacht voor 17de editie motortreffen

Print
Bonheiden - Vrijdag, zaterdag en zondag wordt voor de zeventiende keer op rij het motortreffen “Walkertreffen” georganiseerd door MTC The Walkers uit Rijmenam. Naast een bewegwijzerde rondrit van 180 kilometer, zijn er vooral vele liveoptredens gepland in het Domein Sluyts in de Korte Dreef.

Buurtbewoners en inwoners van het woonzorgcentrum Zonneweelde kennen al zestien jaar lang het geluid van de ronkende Pk’s van de zware motoren die ook dit weekend Domein Sluyts in Rijmenam “onveilig” maken.

“In het begin keek de buurt wat raar op”, geeft voorzitter Eddy Nys toe. “Maar intussen is het treffen voor de hele buurt een ‘kermis’ geworden, een groot volksfeest.” En dat is het ook in de breedste zin van het woord. “Zonder de steun van de buurt, de politiek en Zonneweelde had dit nooit mogelijk geweest.

"We bestaan als motorclub al negentien jaar, voor de zeventiende keer organiseren we dit treffen”, pronkt hij. De opbouw van de anders naakte site vraagt heel wat tijd van de medewerkers: “De club telt 65 leden. Daarvan werken er 27 actief mee met de op- en afbouw.” 

Lees donderdag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio