Ilse Van Meel wint fiets dankzij Belgerinkel

Foto: gemeente kalmthout

Ilse Van Meel wint fiets dankzij Belgerinkel

Print
Kalmthout - Ilse Van Meel is de gelukkige winnares van de fiets die werd verloot onder deelnemers van 'Met Belgerinkel naar de Winkel'.

Elk jaar neemt Kalmthout deel aan de actie ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ om het fietsen te promoten. Bij deelnemende handelszaken kreeg je een lotje wanneer je met de fiets kwam winkelen. Aan het einde wordt een fiets verloot. Die ging dit jaar naar Ilse Van Meel uit Achterbroek.
 
Ilse: “Ik doe eigenlijk alles met de fiets. Sinds een paar maanden werk ik als verkoopster bij een bakker in Kalmthout-Centrum. Zo dikwijls ik kan, ga ik werken met de fiets. Enkel wanneer het regent rijd ik met de auto. Ik ben superblij met de fiets. Zeker als je weet dat ik bijna vergeten was om de lotjes binnen te doen. Het was een vriendin die me er juist op tijd aan herinnerde.”
 
In totaal werden er in Kalmthout 6006 loten ingezameld bij 50 deelnemende handelaars. Zeven handelaars zorgden nog voor extra prijzen om te verloten. Met elk lotje kon je ook meedingen naar een prijs uit de nationale prijzenpot. Daarvoor moest je je lotjes registreren op www.belgerinkel.be. Zo won Wies Van Oers uit Kalmthout een leuke fietshelm.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio