Steffie Coenen ‘leest’ de voeten van haar klanten

Foto: evdw

Steffie Coenen ‘leest’ de voeten van haar klanten

Print
Stabroek - Het reisbureau op de hoek van de Kerkstraat en het Frans Oomsplein heeft plaatsgemaakt voor pedicure Steffie Coenen. In het pand waar haar schoonouders jarenlang reizen verkochten, leest en behandelt zij nu de voeten van haar klanten.

Steffie Coenen (27) heeft iets met voeten. “Ik weet niet hoe het komt, maar als kind was ik al helemaal gefascineerd door voeten”, geeft ze toe.

“Wanneer je de voeten van iemand aandachtig bekijkt, kom je heel veel te weten over die man of vrouw.  De voeten en tenen van een voetballer zien er helemaal anders uit dan die van een vrouw die veel hoge hakken draagt of van een balletdanser. Bij de meeste voetballers zijn de nagels van hun grote tenen veel dikker.  Ze hebben ook meer kans op een losse nagel, omdat hun voeten vaak te veel geprangd zitten in hun voetbalschoenen”, legt Steffie uit.

 “Het is een droom die in vervulling gaat om in het centrum van Hoevenen te kunnen starten met een eigen zaak. Maar in eerste instantie blijf ik zeker aan de slag als zorgkundige.  De pedicure is daarom ook enkel open in de namiddag, met uitzondering van dinsdag en zondag,  van 14u30 tot 19u open. Afspraken maken, doe je best via 0479.196.282”, zegt Steffie.

Lees het volledige artikel woensdag in Gazet van Antwerpen, editie Noord.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio