N’Ice zoekt overnemer met liefde voor ijs

Foto: evdw

N’Ice zoekt overnemer met liefde voor ijs

Print
Stabroek / Kapellen - Erna Dekkers (45) en Bart Cleiren (43) toeren met hun oldtimer ijsbakbrommer niet langer door Putte. Ijszaak N’-Ice stopt ermee, omdat Erna ernstig ziek is. Bart zoekt een overnemer met liefde voor ijs.

“Vanaf nu ga ik in elk geval niet meer rondtoeren met onze ijsbakbrommer en Erna zeker niet. Begin dit jaar werd mijn vrouw ziek. De diagnose maaide de wereld onder onze voeten weg”, zegt Bart.

De voorbije vijf jaar hadden ze aan het Ravenhof een vaste plek om hun ambachtelijk geproduceerd roomijs aan te man en vrouw te brengen. De ijsbakbrommer van N’-Ice was de voorbije jaren een vertrouwd gezicht in het straatbeeld.

“Gezien de situatie moeten we keuzes maken en in dit geval stond N’Ice niet bovenaan ons prioriteitenlijstje. Gezondheid primeert en daarom beslisten we samen om een punt te zetten achter ons ijsproject. Maar omdat het met zoveel liefde en kennis opgebouwd is, wil ik het niet zomaar van de hand doen. De sterkte is de kwaliteit en die willen we bewaren. We zoeken daarom iemand met liefde voor het vak, iemand die topkwaliteit weet te waarderen. Omdat voor ons N’Ice geen toekomst meer biedt, willen we ook het geheime en bijgestuurde recept aanbieden. Ook de ijsbakbrommer mag weg”, laat Bart met spijt in het hart weten.

Info : Info : www.niceroomijs.be en Bart Cleiren, 0494.644.800

Lees het volledige artikel donderdag in Gazet van Antwerpen, editie Noord

 

 

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio