Verkaveling Vogelenzang brengt 36 nieuwe woningen naar centrum

Foto: evdw

Verkaveling Vogelenzang brengt 36 nieuwe woningen naar centrum

Print
Kalmthout - In de Vogelenzangstraat is projectontwikkelaar Bull's Eye Invest gestart met de ontwikkeling van een nieuwe verkaveling voor in totaal 36 woningen. De helft bestaat uit sociale koopwoningen, die worden gerealiseerd door sociale bouwmaatschappij Arro Antwerpen.

In de Vogelenzangstraat is projectontwikkelaar Bull's Eye Invest gestart met de ontwikkeling van een nieuwe verkaveling voor in totaal 36 woningen. De helft bestaat uit sociale koopwoningen, die worden gerealiseerd door sociale bouwmaatschappij Arro Antwerpen.

Vlak naast spoorlijn 12 zijn de arbeiders van aannemersbedrijf Boden druk bezig met de eerste grondwerken voor de nieuwe verkaveling. Dat is op korte tijd al de derde verkaveling in het centrum van de gemeente. Telkens bestaat de helft van het aanbod uit sociale woningen. Verkaveling Kerkeneind West  is goed voor 132 woningen en verkaveling Rozeneind telt 47 woningen.

Verkaveling Vogelenzangstraat is 2,2 hectare groot. Het terrein ligt in een zone die is ingekleurd als woningbouwproject.  Brede stroken geven de verkaveling een gewenst groen uitzicht. De helft bestaat uit gekoppelde woonentiteiten. Deze bouwkavels voor de privémarkt zijn tussen de 386 en 646 vierkante meter groot. De prijzen starten vanaf 135.100 euro.

www.vogelenzang.be/verkaveling

Lees het volledige artikel donderdag in Gazet van Antwerpen, editie Noord

 

 

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio