© EVB

Nederlandse Ida de Nijs (56) brengt eindelijk eerste CD uit

Ze werd geboren in Beverwijk bij Haarlem maar woont al lang in België. Eerst in Keerbergen, nu in Schriek. Eindelijk en op aandringen van haar man Simon, nam ze haar eigen CD op met covers van bekende en minder bekende Nederlandstalige nummers die elk een nieuw arrangement kregen.

Ida studeerde kunstonderwijs in Nederland, was backingvocalist maar nam nooit een CD op met haar eigen heldere stem en tot in de puntjes verzorgde uitspraak op de voorgrond.

“Eigenlijk heb ik het gedaan op aanraden van mijn man Simon die ook mijn manager werd. Ik stemde toe en we waren het erover eens dat de CD in eerste instantie een document was voor de kinderen en kleinkinderen. Maar het werd plots meer dan dat. Zingen was altijd mijn ding”, glimlacht ze.

“Jammer dat ze nooit meer zong behalve onder de douche”, zegt Simon Paulis die naast haar manager het manusje van alles is.

“We trokken onze stoute schoenen aan en stapten naar een studio met veertien nummers. Van het ene kwam het andere. Uiteindelijk telt de CD achttien nummers en we zijn best trots op het resultaat”.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio