Georganiseerd leven met Sara Van Wesenbeeck (49)

Sara Van Wesenbeeck is professional organizer Foto: EVB

Georganiseerd leven met Sara Van Wesenbeeck (49)

Print
Bonheiden - Sara Van Wesenbeeck (49) heeft door haar verleden als communicatie- PR- en marketingverantwoordelijke een pak ervaring opgebouwd hoe individuen en bedrijven beter kunnen functioneren. Ze is de eerste professional organizer van het land die nu haar kennis doorgeeft aan andere cursisten.

Haar eerste opleiding professional organizer die drie dagen duurt eindigt vandaag in het Vlaams-Brabantse Geetbets waar ze de dit jaar en volgend jaar nog cursussen professional organizer geeft.

“Ik geef toe dat het mezelf wat concurrentie aandoen is, maar ik beschouw het als toekomstige collega’s”, legt ze uit. Maar daar stopt het niet voor de coach die inmiddels al acht jaar op eigen benen staat en vaak op QMusic of andere radio- en televisiestations tips geeft voor de luisteraar.

Ze schreef ook al talloze columns in magazines en kranten. “Je kan me inhuren voor verschillende opdrachten. Opvallend is dat meer en meer gezinnen – ook uit onze regio - beroep op me doen als organizer en coach. Mensen hebben het vaak te druk door de combinatie privé, kinderen en de job waardoor ze zelfs de tijd niet meer nemen de brievenbus te ledigen.

Lees het volledige verhaal in de zaterdagkrant van Gazet van Antwerpen - editie Mechelen 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio