Cappellen boekt tweede thuiszege van het seizoen

Print
Voor de derde keer op rij bouwde Cappellen een voorsprong van twee doelpunten uit. In tegenstelling tot de vorige wedstrijden resulteerde die score tegen Hamme wel in een overwinning. Cappellen - Hamme 2-1.

In een evenwichtige eerste helft was het schaarse doelgevaar gelijk verdeeld. Smet kopte van dichtbij over en aan de overzijde schoot Faria Da Silva op De Vroe. Kopballen van De Stoop en Kil misten de goede richting en Joossens stopte een schot van Smet.
 Vlak na de rust zette De Stoop zich door op de flank en Cornelissen devieerde diens voorzet in doel. Met schoten van De Man en Smet probeerden de bezoekers terug te slaan, maar Joossens ging telkens gepast plat. Samenspel met Mathyssen resulteerde in een tweede treffer voor Cornelissen. Na een schot voorlangs van De Wilde lukten de bezoekers de aansluitingstreffer bij een gedevieerde vrije trap van Monteyne, wat resulteerde in een spannend slot met nog een schot naast van Smet.  

CAPPELLEN: Joossens, Lemaire, Geuens, Volant, Deckers (66’ Mitrovic), Destoop (66’ Willemsen), Kil, De Vriese, Faria Da Silva, Cornelissen, Mathyssen (88’ Lenaerts).
Doelpunten: 46’ Cornelissen 1-0, 75’ Cornelissen 2-0, 83’ De Wilde 1-2.

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio