Cappellen zorgt voor aangename verrassing met ruime winst

Print
Voor de derde keer dit seizoen bekroonde Cappellen een verplaatsing naar Oost-Vlaanderen met een zege. Na Hamme en FCN Sint-Niklaas moest ook vice-leider Temse het onderspit delven. Temse - Cappellen 1-4.

 De thuisploeg klom na een chaotische doelworsteling op voorsprong. Nadien redde Joossens een kopbal van Claeys en ook op een deviatie van Dhaene reageerde de Cappelse doelman alert. Geleidelijk kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en Mathyssen kon een voorzet van Faria Da Silva onvoldoende deviëren. Op slag van rust duwde Joossens een vrije trap van Van den Eynde uit de benedenhoek.
 Vlak na de herneming rondde De Vriese een collectieve aanval succesvol af. Joossens redde daarna een tweetal pogingen van S. Kil, maar bij een uitbraak van Lemaire bracht Cornelissen de bezoekers op voorsprong. De thuisploeg was volledig van slag en Mathysssen en R. Kil bouwden de score verder uit tot niet eens overdreven cijfers. 

CAPPELLEN: Joossens, Lemaire, Lenaerts, Geuens, Deckers, De Vriese, Volant, Kil, Cornelissen, Faria Da Silva, Mathyssen.
Doelpunten: 8’ Kudimbana 1-0, 46’ De Vriese 1-1, 56’ Cornelissen 1-2, 76’ Mathyssen 1-3, 89’ Kil 1-4.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio