Opnieuw puntenverlies op eigen terrein voor Cappellen

Print
Cappellen kon geen vervolg geven aan de eerste thuiszege die in de vorige thuiswedstrijd tegen Hoogstraten werd geboekt. De counterden zich naar een 0-2 overwinning. Cappellen - Vosselaar 0-2.

In het eerste half uur creëerde beide ploegen om de beurt gevaar, maar scoren zat er niet. Bezoekers Verheyen en Segers misten de goede richting en aan de overzijde hield Blondeel Mathyssen en Kil van succes. Nadien besloot Verheyen op Joossens en Cornelissen werd afgeblokt bij een assist van De Vriese.
Met een schot net naast de kruising zorgde Faria Da Silva voor de eerste dreiging na de rust maar nadien creëerden de bezoekers het meeste gevaar. Van de Vreede rondde bij een uitbraak na samenspel met Segers succesvol af. De bezoekers lieten de bal aan de thuisploeg, die er niet in slaagde voor gevaar te zorgen. Bij een tegenstoot kwam Van de Vreede met een schot voorlangs nog dicht bij een tweede doelpunt. Dat lukte hij uiteindelijk vanop de stip.
(en)

CAPPELLEN: Joossens, Lenaerts, Geuens, Volant, Lemaire (77’ Wouters), De Vriese (66’ Destoop), Kil, Deckers, Faria Da Silva, Cornelissen (66’ Willemsen), Mathyssen.
Doelpunten: 64’ Van de Vreede 0-1, 87’ V an de Vreede (strafschop) 0-2.

 

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio