Cappellen boekt eerste thuiszege

Print
In de streekderby tegen Hoogstraten scoorde Cappellen het eerste doelpunt van het seizoen voor eigen volk, meteen ook goed voor de eerste thuiswinst in de huidige competitie. Cappellen - Hoogstraten 1-1.

In een evenwichtige eerste helft creëerde de thuisploeg het meeste doelgevaar. Faria Da Silva besloot twee keer naast en Swaegers veegde bij een scrimmage een poging van Mathyssen van de lijn. Aan de overzijde konden de bezoekers zich in de zone van de waarheid niet doorzetten.

Na de rust werd de thuisploeg dominanter. Smet stopte de doorgebroken Destoop en een afgeweken schot van Kil. Nadat Destoop de thuisvoorsprong binnenkopte, drukte Hoogstraten door, maar de ultieme kopkans van Swaegers werd op de lijn gered. Destoop en Lenaerts kwamen bij tegenacties nog dicht bij de verdubbeling van de score.

CAPPELLEN: Joossens, Lenaerts, Geuens, Volant, Lemaire, Kil, Deckers, Mitrovic (58’ Willemsen), Cornelissen (87’ Floren), Faria Da Silva, Mathyssen (26’ Destoop).

HOOGSTRATEN: Smet, Lambrechts, Van Dooren, Van Dyck, Lauryssen, Hofstede, Swaegers, Meeuwis, Van Huffel, Van de Walle (78’ Cox), Bokila.

Doelpunt: 70’ Destoop 1-0.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio