City Pirates pakt eerste seizoenszege in derby tegen Cappellen

Print
Een gretiger City Pirates nam verdiend de maat van een onmondig Cappellen en boekte de eerste zege van het seizoen bij de buren. Cappellen - City Pirates 0-2.

In een evenwichtige eerste helft creëerden de bezoekers het grootste gevaar. Van Zantvoort kopte op Joossens en Volant redde een kopbal van El Jattari op de lijn. Nadat El Jattari een schot gestopt zag, voorkwam Roef een treffer van Cornelissen bij een te korte terugspeelbal. Bij de volgende actie opende Sefiani de score. Dreesen hield Volant van de gelijkmaker en Roef redde schitterend een kopbal van Kil.

De tweede helft bood minder prangende fases. De bezoekers vingen de Cappelse aanvalspogingen probleemloos op en speculeerden op de counter. Die aanpak rendeerde bij een uitbraak via Borges, die bij een uitbraak de verdubbeling voorbij Joossens schoof.

CAPPELLEN: Joossens, Volant, Geuens, Lenaerts, Lemaire, Floren (77’ Destoop), Kil, Deckers, Willemsen (63’ Mathyssen), Cornelissen, Faria Da Silva.
CITY PIRATES: Roef, Achter, Dreesen, Kwik, Van Hove (Felix), Van den Bogerd, Sababti, Sefiani (73’ Muyshondt), Mousaoui (65’ Borges), El Jattari, Van Zantvoort.
Doelpunten: 31’ Sefiani 0-1, 80’ Borges 0-2.
Gele kaarten: Geuens, Mathyssen.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio